Current Classes & Events

8th Annual Sussex County Heritage Tour

Featured Event

Date: October 7th, 2018

Time: 1:00 pm - 4:00 pm

Duration: 3.0 hour(s)

Girls On The Run - Paint & Sip Fundraiser

Featured Event

Date: October 11th, 2018

Time: 6:30 pm - 8:30 pm

Duration: 2.0 hour(s)

S.H.S 3rd Annual Antique & Classic Car Show

Featured Event

Date: October 14th, 2018

Time: 10:00 am - 3:00 pm

Duration: 5.0 hour(s)

Design & Wine with Stevie DiFrisco

Date: October 19th, 2018

Time: 7:00 pm - 9:00 pm

By: Stevie Di Frisco

Costume Jewelry: Vintage to Modern 1880-2015

Date: October 20th, 2018

Time: 9:00 am - 11:00 am

By: Joyce Simmons

Lake Mohawk German Christmas Market

Featured Event

Date: December 1st, 2018

Time: 10:00 am - 9:00 pm

Duration: 11.0 hour(s)

Operation Toy Train 2018

Featured Event

Date: December 1st, 2018

Time: 3:00 pm - 6:00 pm

Duration: 3.0 hour(s)

Lake Mohawk German Christmas Market

Featured Event

Date: December 2nd, 2018

Time: 10:00 am - 5:00 pm

Duration: 7.0 hour(s)